Recent Posts

    Περαμα Επεισοδια : Broelzb0hljz2m - Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της .

    Ert is a greek public broadcast service. Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της . Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα με εντάσεις οπαδών του ολυμπιακού και της αεκ στο πέραμα με συλλήψεις. Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της κυριακής, άγρια επεισόδια προκλήθηκαν από χούλιγκαν στη λεωφόρο δημοκρατίας στο πέραμα. Επεισόδια μεταξύ οπαδών ομάδων σημειώθηκαν την κυριακή στο πέραμα στη λεωφόρος δημοκρατίας στο ρεύμα προς πειραιά.

    Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, αυτή τη φορά στο πέραμα, με ένα καμένο αυτοκίνητο, υλικές ζημιές και τραυματισμούς. 8essalonikh Poreia Kai Epeisodia Gia Ton 8anato Toy 20xronoy Roma Sto Perama Ta Nea
    8essalonikh Poreia Kai Epeisodia Gia Ton 8anato Toy 20xronoy Roma Sto Perama Ta Nea from www.tanea.gr
    Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, αυτή τη φορά στο πέραμα, με ένα καμένο αυτοκίνητο, υλικές ζημιές και τραυματισμούς. Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα με εντάσεις οπαδών του ολυμπιακού και της αεκ στο πέραμα με συλλήψεις. Επεισόδια μεταξύ οπαδών ομάδων σημειώθηκαν την κυριακή στο πέραμα στη λεωφόρος δημοκρατίας στο ρεύμα προς πειραιά. Σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν την κυριακή το βράδυ στο πέραμα, με εκτεταμένες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και . Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της κυριακής, άγρια επεισόδια προκλήθηκαν από χούλιγκαν στη λεωφόρο δημοκρατίας στο πέραμα. Ert is a greek public broadcast service. Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της .

    Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα με εντάσεις οπαδών του ολυμπιακού και της αεκ στο πέραμα με συλλήψεις.

    Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της . Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, αυτή τη φορά στο πέραμα, με ένα καμένο αυτοκίνητο, υλικές ζημιές και τραυματισμούς. Ert is a greek public broadcast service. Επεισόδια μεταξύ οπαδών ομάδων σημειώθηκαν την κυριακή στο πέραμα στη λεωφόρος δημοκρατίας στο ρεύμα προς πειραιά. Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της κυριακής, άγρια επεισόδια προκλήθηκαν από χούλιγκαν στη λεωφόρο δημοκρατίας στο πέραμα. Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα με εντάσεις οπαδών του ολυμπιακού και της αεκ στο πέραμα με συλλήψεις. Σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν την κυριακή το βράδυ στο πέραμα, με εκτεταμένες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και .

    Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της . Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα με εντάσεις οπαδών του ολυμπιακού και της αεκ στο πέραμα με συλλήψεις. Σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν την κυριακή το βράδυ στο πέραμα, με εκτεταμένες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και . Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, αυτή τη φορά στο πέραμα, με ένα καμένο αυτοκίνητο, υλικές ζημιές και τραυματισμούς. Επεισόδια μεταξύ οπαδών ομάδων σημειώθηκαν την κυριακή στο πέραμα στη λεωφόρος δημοκρατίας στο ρεύμα προς πειραιά.

    Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα με εντάσεις οπαδών του ολυμπιακού και της αεκ στο πέραμα με συλλήψεις. Epeisodia Sth 8essalonikh Gia To Peristatiko Sto Perama 24 10 2021 Ert Youtube
    Epeisodia Sth 8essalonikh Gia To Peristatiko Sto Perama 24 10 2021 Ert Youtube from i.ytimg.com
    Επεισόδια μεταξύ οπαδών ομάδων σημειώθηκαν την κυριακή στο πέραμα στη λεωφόρος δημοκρατίας στο ρεύμα προς πειραιά. Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, αυτή τη φορά στο πέραμα, με ένα καμένο αυτοκίνητο, υλικές ζημιές και τραυματισμούς. Σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν την κυριακή το βράδυ στο πέραμα, με εκτεταμένες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και . Ert is a greek public broadcast service. Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της κυριακής, άγρια επεισόδια προκλήθηκαν από χούλιγκαν στη λεωφόρο δημοκρατίας στο πέραμα. Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της . Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα με εντάσεις οπαδών του ολυμπιακού και της αεκ στο πέραμα με συλλήψεις.

    Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της .

    Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα με εντάσεις οπαδών του ολυμπιακού και της αεκ στο πέραμα με συλλήψεις. Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της . Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, αυτή τη φορά στο πέραμα, με ένα καμένο αυτοκίνητο, υλικές ζημιές και τραυματισμούς. Σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν την κυριακή το βράδυ στο πέραμα, με εκτεταμένες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και . Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της κυριακής, άγρια επεισόδια προκλήθηκαν από χούλιγκαν στη λεωφόρο δημοκρατίας στο πέραμα. Ert is a greek public broadcast service. Επεισόδια μεταξύ οπαδών ομάδων σημειώθηκαν την κυριακή στο πέραμα στη λεωφόρος δημοκρατίας στο ρεύμα προς πειραιά.

    Ert is a greek public broadcast service. Επεισόδια μεταξύ οπαδών ομάδων σημειώθηκαν την κυριακή στο πέραμα στη λεωφόρος δημοκρατίας στο ρεύμα προς πειραιά. Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, αυτή τη φορά στο πέραμα, με ένα καμένο αυτοκίνητο, υλικές ζημιές και τραυματισμούς. Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της . Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα με εντάσεις οπαδών του ολυμπιακού και της αεκ στο πέραμα με συλλήψεις.

    Επεισόδια μεταξύ οπαδών ομάδων σημειώθηκαν την κυριακή στο πέραμα στη λεωφόρος δημοκρατίας στο ρεύμα προς πειραιά. Megara Tesseris Astynomikoi Traymatisthkan Se Epeisodia Gia Ton 8anato Toy 20xronoy Sto Perama Ertnews Gr
    Megara Tesseris Astynomikoi Traymatisthkan Se Epeisodia Gia Ton 8anato Toy 20xronoy Sto Perama Ertnews Gr from www.ertnews.gr
    Σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν την κυριακή το βράδυ στο πέραμα, με εκτεταμένες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και . Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της κυριακής, άγρια επεισόδια προκλήθηκαν από χούλιγκαν στη λεωφόρο δημοκρατίας στο πέραμα. Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα με εντάσεις οπαδών του ολυμπιακού και της αεκ στο πέραμα με συλλήψεις. Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, αυτή τη φορά στο πέραμα, με ένα καμένο αυτοκίνητο, υλικές ζημιές και τραυματισμούς. Επεισόδια μεταξύ οπαδών ομάδων σημειώθηκαν την κυριακή στο πέραμα στη λεωφόρος δημοκρατίας στο ρεύμα προς πειραιά. Ert is a greek public broadcast service. Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της .

    Σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν την κυριακή το βράδυ στο πέραμα, με εκτεταμένες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και .

    Σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν την κυριακή το βράδυ στο πέραμα, με εκτεταμένες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και . Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα με εντάσεις οπαδών του ολυμπιακού και της αεκ στο πέραμα με συλλήψεις. Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της . Ert is a greek public broadcast service. Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, αυτή τη φορά στο πέραμα, με ένα καμένο αυτοκίνητο, υλικές ζημιές και τραυματισμούς. Επεισόδια μεταξύ οπαδών ομάδων σημειώθηκαν την κυριακή στο πέραμα στη λεωφόρος δημοκρατίας στο ρεύμα προς πειραιά. Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της κυριακής, άγρια επεισόδια προκλήθηκαν από χούλιγκαν στη λεωφόρο δημοκρατίας στο πέραμα.

    Περαμα Επεισοδια : Broelzb0hljz2m - Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της .. Επεισόδια μεταξύ οπαδών ομάδων σημειώθηκαν την κυριακή στο πέραμα στη λεωφόρος δημοκρατίας στο ρεύμα προς πειραιά. Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, αυτή τη φορά στο πέραμα, με ένα καμένο αυτοκίνητο, υλικές ζημιές και τραυματισμούς. Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της . Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της κυριακής, άγρια επεισόδια προκλήθηκαν από χούλιγκαν στη λεωφόρο δημοκρατίας στο πέραμα. Ert is a greek public broadcast service.

    0 Response to "Περαμα Επεισοδια : Broelzb0hljz2m - Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του περάματος προχώρησε η ελασ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της ."

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close